Culinair weekendje Duitsland

Culinair weekend Duitsland

Reizigers die van lekker eten houden, zijn erg geschikt voor een culinair weekend naar Duitsland. De gastronomie is er uitstekend en dat is meteen de reden waarom heel wat vakantiegangers nog een keertje terugkeren naar Duitsland om er nogmaals te genieten van een heerlijk culinair weekendje weg.

Culinair weekend met familie of vrienden

Een culinair weekendje weg kan geboekt worden met de partner, maar echter worden deze weekendjes ook vaak geboekt onder vrienden. Er is dan ook niets leukers dan bijpraten tijdens een lekker diner. Extra tijd doorbrengen met vrienden moet zeker gebeuren en dit kan uiteraard niet beter dan tijdens een culinair weekendje weg!

Typische Duitse gerechten proeven

Tijdens een culinair weekendje weg naar Duitsland kan je gezellig met z'n tweeën of met vrienden proeven van heerlijke, Duitse gerechten. Enkele voorbeelden van dergelijke typische, Duitse gerechten zijn:

Ook is er een lekkere bereidingstechniek die typisch Duits is. Het heet zwenkroosteren. Dit is een manier waarop vlees op houtskool geroosterd wordt.

Van bovenstaande gerechten bestaan vaak verschillende varianten. De schnitzel kent onder andere de varianten wienerschnitzel, jägerschnitzel en nog meer soorten. Via een culinair weekend weg naar Duitsland kunnen deze gerechten misschien ontdekt worden! De Duitse keuken is zeker en vast aan te raden tijdens een weekendje weg.