Last minute hotels in Duitsland

Last minute weekend Duitsland

Samen weg met z'n tweeën is erg leuk en gezellig. Voor diegenen die nog een leuk weekendje weg zoeken is een last minute weekend Duitsland zeer geschikt. Het is een vakantiebestemming waar de heerlijke berglucht opgesnoven kan worden via een leuke wandeling in bijvoorbeeld de Beierse Alpen, gevolgd door een lekker diner in een gezellige binnenstad. Ook bezoeken aan kastelen, zoals bijvoorbeeld Slot Neuschwanstein of Slot Linderhof zijn er ideaal.

Dit land is duidelijk zo veelzijdig dat alles er mogelijk is. Ook is het niet zo ver rijden met de wagen, afhankelijk van waar de bestemming in Duitsland gelegen is natuurlijk. Echter is het ook mogelijk om er met het vliegtuig naartoe te gaan. Voor de streek rond Beieren is dat voor een last minute weekendje weg zeker een aanrader.

Leuke ideeën voor een last minute weekendje Duitsland

Een weekendje weg duurt uiteraard niet lang. Daarom is het aan te raden om goed voorbereid te vertrekken. Wat niet vergeten mag worden, is dat Duitsland veel te bieden heeft op gebied van wijnen. Er zijn dan ook lokale wijngaarden die bezocht kunnen worden tijdens een last minute weekend Duitsland. De beschikbare wijnhuizen zijn zeer gastvrij om toeristen te verwelkomen.

Potentiële bestemmingen voor een last minute weekend

Een geschikte vakantiebestemming om een last minute weekend Duitsland naartoe te boeken, is München. Het is de derde grootste stad van Duitsland, dewelke gelegen is aan de rivier de Isar. Er even tussen uit gaan met z'n tweeën is ideaal in München! Echter gaan ook veel groepen naar deze stad. Dit komt vooral omdat de stad bekend is om zijn jaarlijkse Oktoberfest bierfestival. Andere bezienswaardigheden in München zijn:

In het noorden van het land is Hamburg gelegen. Het is de tweede grootste stad van Duitsland. Er zijn leuke attracties en bezienswaardigheden. Het nachtleven is er bruisend, de vismarkt is er heel gezellig en een boottocht is er perfect om te ontspannen.

Düsseldorf, Bonn en Keulen zijn ook heel erg geschikt voor een last minute weekendje Duitsland. Samen weggaan naar deze steden kan ook per trein, want het spoorwegsysteem van Duitsland is zeer goed georganiseerd.

Het Rijndal is leuk om riviertochten te ondernemen en te genieten van het prachtige landschap. Het vulkanische Eifelgebied is dan weer erg geschikt om te wandelen en te fietsen. Tijdens het winterseizoen kan er zelfs een last minute shortski geboekt worden naar Duitsland!