Luxe weekendje weg

Luxe weekendje weg Duitsland

Duitsland is een top reisbestemming voor alle soorten vakanties, zo ook voor luxe weekendjes weg. Er even tussen uit gaan met z'n tweeën vol luxe, het is iets wat elke vakantieganger wenst. Voor luxe is Duitsland de ideale vakantiebestemming.

Duitsland is een land dat veel bezocht wordt voor zijn verscheidenheid. Zowel voor weekendjes weg, als voor een skivakantie, een vliegvakantie, een vakantie met de trein, of een autovakantie is het ideaal, maar uiteraard ook voor een luxe weekendje weg!

Luxe weekend Duitsland: hotels

Als gevolg van de overvloed aan Duitse attracties, beschikt het land over een aanzienlijke verzameling van topklasse hotels om toeristen te ontvangen. Er bestaan heel wat Duitse hotels die veel luxe bieden. Deze luxe kan sterk variëren van modern tot traditioneel en comfortabel. Hoewel Duitsland hotels voor elk budget heeft, zijn onderstaande hotels uitstekend voor het doorbrengen van een luxe weekend Duitsland.

Hotel Elephant in Weimar

Hotel Elephant is gelegen in Weimar. Dit hotel is niet alleen één van de meest elegante hotels, maar ook één van de oudste. Hotel Elephant is namelijk al meer dan 300 jaar actief! Het hotel is een echt symbool van verfijning geworden. Het bezit een rijk cultureel erfgoed, want in het verleden kwamen er veel kunstenaars, dichters en staatsmannen op bezoek.

Bayerischer Hof in München

Bayerischer Hof is een wereldklasse hotel dat gelegen is in München. Het hotel biedt complete, luxueuze vakanties aan. Bayerischer Hof beschikt over elegante restaurants en bars, evenals zakelijke faciliteiten. Ongeacht wat het doel van de reis is, Bayerischer Hof is voor alle soorten reizen geschikt. Met royale meubels en de wereldberoemde blue spa is het Bayerischer Hof één van de mooiste hotels in München.

Krone Assmannshausen aan de Rijn

Met een typisch, oude, Duitse architectuur en een locatie aan de oevers van de Rijn biedt Krone Assmannshausen een echte Duitse ervaring. Het hotel heeft een rijke geschiedenis die tot 400 jaar teruggaat in de tijd. Ook bezit het hotel een eigen restaurant dat op zichzelf een toeristische bestemming is. Krone Assmannshausen is een luxe hotel dat sinds de oprichting van Rüdesheim-Assmannshausen de keuze was van verschillende, Duitse staatsmannen.

The Regent in Berlijn

The Regent is ongetwijfeld één van de mooiste hotels in Berlijn. Het hotel belooft een luxe voor alle zintuigen. Met de wereldklasse restaurants, fitnessfaciliteiten, zakelijke faciliteiten en een luxe wellness, is The Regent niets minder dan een vijf-sterren hotel. The Regent biedt een unieke combinatie van klassiek design, hoogstaand comfort, moderne architectuur, diverse faciliteiten, fijne houten meubels en marmeraccenten.

Inter Continental Dusseldorf

Het Inter Continental Dusseldorf beschikt over bijna 300 kamers en 32 suites. De vijf sterren gastvrijheid met een luxe wellness, op korte loopafstand van winkels en bezienswaardigheden, zijn enkele redenen waarom vele vakantiegangers voor dit hotel kiezen tijdens een luxe weekendje weg.