Met het vliegtuig naar Duitsland

Met het vliegtuig naar Duitsland

Duitsland is erg leuk om te ontdekken. Een weekendje Duitsland is een topper bij vele vakantiegangers. Echter duurt een weekend niet zo lang. Daarom mag er niet te veel tijd verloren gaan met het reizen naar de vakantiebestemming. Het vliegtuig is daarom ideaal. Ook kan het vliegtuig gemakkelijk genomen worden om naar bestemmingen in Duitsland te reizen die te ver zijn om met de wagen te doen, zeker voor een weekend Duitsland. Het zuiden van het land is daar een mooi voorbeeld van!

Luchthavens in Duitsland

Voor een weekendje weg met z'n tweeën in Duitsland is het handig om te weten waar de luchthavens gelegen zijn. Op die manier is het gemakkelijker om een vakantiebestemming te kiezen en natuurlijk ook een hotel dat niet zo ver van de luchthaven gelegen is. Het is de bedoeling niet om nog enkele uren te rijden vanaf het vliegveld.

Hier volgen de belangrijke luchthavens in Duitsland:

Een belangrijke opmerking hierbij is dat Berlijn twee luchthavens kent. Bij een boeking naar Berlijn is het dus goed opletten geblazen om te zien op welke luchthaven het vliegtuig in Berlijn zal landen.

Met het vliegtuig naar grote of kleine steden in Duitsland

Voor een weekendje Duitsland is het dus mogelijk om het vliegtuig te nemen. Er moet goed nagedacht worden over de gekozen vakantiebestemming, want de steden in Duitsland zijn zeer divers. Er zijn namelijk grote en kleine steden.

Vele vakantiegangers verkiezen kleinere steden, omdat deze gezelliger zijn. Bijzonder interessant is het voor deze vakantiegangers om een weekendje te boeken naar een stad waar het inwonersaantal niet hoger ligt dan 50.000. Uiteraard blijven de grote steden ook nog steeds populair, zoals Berlijn, Hamburg, Keulen en Dresden.

Met het vliegtuig naar steden dicht bij de natuur

De natuur is in Duitsland geweldig en daarom is het ook een echte trekpleister. De onvergetelijke schoonheid is een manier om ontspanning op te zoeken. Gezellig wandelen met z'n tweeën is er heerlijk. Sommige steden kunnen gemakkelijk bezocht worden in combinatie met een prachtige natuur die niet ver van de stad gelegen is.

De meeste Duitse steden kennen een interessante en zeldzame geschiedenis. Vele steden zijn in Duitsland al heel oud, waardoor ze allerlei historische tradities, feestdagen, festivals en evenementen hebben opgebouwd.