Weekendje aan de kust in Duitsland

Weekend Duitse kust

In het noorden van Duitsland zijn de Oostzee en de Noordzee gelegen. Deze regio is heel leuk voor het maken van een weekend aan de Duitse kust. Jammer genoeg wordt een weekendje aan de Duitse kust wel eens vergeten.

Vele vakantiegangers denken er niet aan om eens op vakantie te gaan naar de Duitse kust. Echter is een weekendje weg aan de Duitse kust zeer leuk om te doen met vrienden, familie, met z'n tweeën of om gewoon alleen uit te blazen. Vooral gezinnen met kinderen, mensen die van rust houden en watersport beoefenaars vinden het fijn om er naartoe te gaan.

Weekend Duitse Noordzeekust

Een weekend naar de Duitse Noordzeekust is zeer gezellig. Deze regio is vooral gegeerd omwille van de Friese eilanden. Surfers kunnen er een leuke tijd beleven op de hoge golven. Enkele uitstekende hotels voor een weekendje weg naar de Duitse Noordzeekust, zijn:

Weekend Duitse Oostzeekust

Ook aan de Duitse Oostzeekust zijn er heel wat goede hotels om te verblijven. Diegenen die dit wensen kunnen er ook een gezellig huisje huren. Wandelen langs de mooie zandstranden en promenades zijn er natuurlijk aan te raden, maar ook gaan veel vakantiegangers er om te fietsen. Tijdens deze wandel- of fietstochten kunnen prachtige vogels waargenomen worden.

Zoals dit ook aan de Duitse Noorzeekust het geval is, gaan ook naar deze Oostzeekust heel wat surfers. Er vindt zelfs elk jaar een bijzonder leuk surffestival plaats!

Weekendje weg Duitse kust boeken

De Duitse kust is dus zonder twijfel een zeer leuke en ontspannende vakantiebestemming voor het maken van een weekendje weg.