Vakantiehpark in Duitsland

Een weekend in een Duits vakantiepark

Voor families is een weekend Duitsland in een vakantiepark het beste verblijf. Er zijn leuke voorzieningen voor de kinderen en een weekendje weg is daardoor al helemaal geslaagd! Duitsland kent vele vakantieparken. Er is dus keuze genoeg voor het boeken van een gezellig vakantiepark.

Samen weg met de familie in een vakantiepark is dus heel leuk, maar ook is een verblijf er met z'n tweeën er gezellig.

Aangename vakantieparken in Duitsland

Vooraleer een verblijf te boeken in een Duits vakantiepark, is het handig om te weten welke vakantieparken er allemaal beschikbaar zijn. Uiteraard is het niet mogelijk om ze allemaal in één artikel op te sommen, maar toch volgen hier enkele uitstekende parken die geboekt kunnen worden om er even tussen uit te gaan.

Vakantiepark Tropical Islands

Tropical Islands is niet zomaar een vakantiepark, want het is gelegen in een vrijstaande hal die de grootste is in de wereld! Het is een resort waar iedereen wel eens geweest moet zijn. Dit tropische waterpark is gelegen in Krausnick-Groß Wasserburg. Tropical Islands kent onder andere volgende mogelijkheden:

Voor een verblijf bij Tropical Islands moet niet getwijfeld worden!

Vakantiepark Bodetal

Een ander uitstekend vakantiepark in Duitsland voor een weekendje weg, is vakantiepark Bodetal. Het is aan een meer gelegen, in de Harz. Er kan genoten worden van wellness faciliteiten, WiFi, fietsenverhuur, een restaurant, een buitenzwembad en meer. Wat een groot pluspunt is voor heel wat toeristen, is dat dit vakantiepark huisdiervriendelijk is.

Vakantiepark Dorint

Vakantiepark Dorint is in een bos gelegen, in de regio Hessen. Dit is uiteraard zeer leuk om voor een weekendje weg in de herfst te boeken. Het vakantiepark is zeer kindvriendelijk en diervriendelijk. Ook hier kan er genoten worden van wellness faciliteiten. Tevens is dit vakantiepark ideaal gelegen voor mensen die ervan houden om te wandelen of te fietsen. Dit komt doordat heel wat wandel- en fietsroutes dichtbij het park gelegen zijn. Wat dit vakantiepark een beetje uniek maakt, is dat er een babysit service is.

Vakantiepark Sonnenberg

Ook in het bos gelegen is vakantiepark Sonnenberg, in de regio Rijnland-Palts. Net zoals de meeste andere vakantieparken is ook dit park zeer kindvriendelijk. Het park is niet zo ver van Nederland gelegen, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor een gezellig weekendje weg. Het vakantiepark is ook aan de Moezel gelegen, wat het voor heel wat toeristen perfect maakt!